Partnere

Hovedsamarbeidspartner:

 Norges Bedriftsidrettsforbund er et av de største særforbundene i norsk idrett, med om lag 300.000 medlemmer fordelt på rundt 4.200 bedriftsidrettslag. Vi jobber for "et sprekere Norge", og er stolte av å kunne tilby aktiviteter, tjenester og produkter som passer for alle - over hele landet! Sammen med dere tilrettelegger vi for at ansatte skal kunne drive fysisk aktivitet etter egne behov og forutsetninger.

Strategisk samarbeidspartner:


Clarion Hotel Royal Christiania er et av Norges største hotell lokalisert midt i hjertet av Oslo, kun ett minutt fra Karl Johans gate, Oslo S og Flytoget. Clarion Hotel Royal Christiania er hotellet for deg som forventer personlig service og en opplevelse utenom det vanlige. Kunsten på veggene, musikken i lobbyen og plasseringen midt i hjertet av Oslo skal gjøre din overnatting til en inspirerende opplevelse. Kanskje leter du etter en spesiell restaurant utenfor turistløypene eller byens beste kaffe? Hotellets Concierge kan Oslo og står klar for å hjelpe deg.Samarbeidspartner:

 Dale Carnegie Training tilbyr trening og utvikling innenfor kompetanseområdene kommunikasjon, ledelse, salg, presentasjonsteknikk, medarbeiderengasjement, endringsprosesser og kundeservice. Dale Carnegie Training har skapt engasjerte, kompetente og trygge medarbeidere i over 100 år. Til nå har over 9 millioner mennesker, i over 85 land og på 29 språk vært gjennom en prosess hos oss.
Vi samarbeider med våre kunder for å skape varige og målbare resultater som påvirker bunnlinjen. Dale Carnegie Training hjelper organisasjoner og ledere til å bygge en sterk organiasjonskultur, fordi det er engasjerte medarbeidere som har en sterk tilknyning til sitt arbeid som yter maksimalt.